Danmark har fået en ny prinsesse - hun er 87 år gammel

87-årige britiske Irene Lewis Ward har skrevet en bog. Den udkommer senere i år, og i den hævder hun, at hun er en hidtil skjult, dansk prinsesse.

Det skriver Copenhagen Post.

Hvis den ældre kvinde har ret i sin påstand, har hun altså løftet sløret for en dansk royal slandale, som har været skjult siden i 163 år - siden 1851.

Kvinden mener nemlig at have afsløret, at hun er den hidtil ukendte efterkommer af Frederik d. 7, som ellers ifølge historien var barnløs, og Grevinde Danner, som havde det borgerlige navn Louise Rasmussen.

Irene Lewis Wards far blev forældreløs som seks-årig, og derfor har det været sparsomt med informationer om hans mor.

- Det gjorde min far trist og frustreret gennem hele livet. Hvem var hans mor, og hvor var hendes mødres slægtninge, siger Irene Lewis Ward til Copenhagen Post.

Så hun har undersøgt sagen og mener nu at kunne afsløre, at bedstemoderen havde royalt blod i årerne.

Irene Lewis Ward mener, at det danske kongehus forsøgte at skjule bedstemoren, som blev født i 1851.

Hun har brugt de sidste 30 år på at grave dybt ned i sagen om sin bedstemors sande historie. Senere på året udkommer hendes anden bog om den royale hemmelighed. Den første var skønlitterær.

Historiker Lars Hovbakke Sørensen afviser dog blankt, at den ellers barnløse frederik d. 7, kan have fået et barn, som han har holdt skjult for offentlgheden.

- Jeg kan afvise fuldstændigt, at denne historie er sand. Grunden til, han ikke kunne få børn, var, at hans kønsorganer ikke var udviklet nok. Han kunne simpelthen ikke få børn. Det vurderede lægerne allerede, da han var helt ung. Det er 99,99 procent sandsynligt, at det er en and, siger Lars Hovbakke Sørensen.

 

Dagens Gossip