Danmarks første kvindelige Google virksomhedsfotograf

Med Google billeder, kan virksomheder benytte Googles places, til at invitere sine kunder på en virtual tur i forretningen.

Fotografen tager en række 360 grader i HDR, som til sidst bliver syet sammen til en virtuel rundtur, ved hjælp af Google Street View teknologien.

Servicen fra Google er gratis, og virksomheden betaler kun et engangsbeløb til Google fotografen.

- Jeg er utrolig glad for at kunne deltage i dette spændende program fra Google. Det er en fantastisk markedsføringsmulighed for en masse forskellige virksomheder, siger Google virksomhedsfotograf Henriette Stage og fortsætter:

- Nu kan du for eksempel besøge en restaurant virtuelt, og se udsigten fra bord nr. 2, og det er førend du bestiller bordet. Jeg er sikker på, at denne nye funktion vil tiltrække mange nye kunder, som virksomhederne normalt ikke ville ramme, siger Henriette Stage.

Indtil videre er der kun et par håndfulde fotografer i Danmark, der er blevet certificeret. At Henriette nu er en del af denne eksklusive gruppe falder i god tråd med Henriettes erfaring med at tilbyde fotografering til virksomheder.

- Jeg tror, at jeg som kvinde, vil kunne fange de detaljer, i en virksomhed som de kvindelige kunder ligger vægt på, da vi jo ved, at det er kvinderne, der sidder med det endelige ord, når der handles, slutter Henriette Stage, med et glimt i øjet.

Henriette tilbyder i forvejen fotografering til både private og virksomheder fra sit fotostudie ved Slagelse, så det er en naturlig ting at tage Google virksomhedsbilleder med, som en del af sortimentet.

 

Dagens Gossip