Danmarks frækkeste danselærer: Se Louises imponernede numsedans

25-årige Louise Maria Søderlind Kjølsen er nok landets bedste til at ryste røv til musik, skriver lokalavisen.dk.

Efter hvad avisen erfarer er hun den eneste i landet, der underviser i numsedansen ”Twerk” – en dans, der på det seneste er blevet meget populær.

LÆS OGSÅ: Supermodellen Doutzen Kroes: Ser min numse stor ud?

”Twerk” stammer fra den amerikanske hiphop-kultur i 90’erne, men har også rødder tilbage i den afrikanske stammedans. Her handler det om at ryste, vride og rotere hofterne og bagdelen så meget som overhovedet muligt. Og det kan faktisk virke stødende på nogle mennesker. Det er dog ikke Louise Maria Søderlind Kjølsens holdning:

- Jeg kan godt se, hvordan man i forhold til vores vestlige kultur, seksualitet og frigørelse kan se det her som en pornoficering af kvinden og en objektificering af kvinden som sexobjekt. Men man skal tænke på, at den kultur, dansen er opstået i har nogle andre normer, fortæller Louise Maria Søderlind Kjølsen til lokalavisen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Brasilianske bikini-babes har de bedste baller

- Jeg vil hellere vælge at se 'twerk'-dansen som en glorificering af kvinden og en validering af en kvindetype, som normalt ikke bliver valideret. Det er jo enormt kvindeligt at have former, og i 'twerk' får kvinder med store numser pludselig en masse positiv opmærksomhed og anerkendelse, og det giver dermed plads til et alternativt kropsideal, hvilket jeg synes er enormt bekræftende.

Louise Maria Søderlind Kjølsen har danset ”Twerk” i 20 år og underviser seks gange om ugen i blandt andet dans og fitness. Hun mærker den stigende interesse for ”Twerk”, der mest appellerer til unge piger. Men der er dog også interesse fra modne kvinder.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

På et af mine undervisningshold kommer blandt andet kvinder i 50 og 60-års-alderen, som jeg får til at stå på hænder med røven i vejret og som så ellers bare ryster alt, hvad de kan. De har det pisse sjovt, og jeg synes bare, det er genialt og utrolig livsbekræftende, at de overhovedet vil gøre det, slutter Louise Maria Søderlind Kjølsen.

Se video og billeder nedenunder...

 

Dagens Gossip