Danmarks sødeste smil: Læserne kunne ikke stå for lille Aiden

'Danmarks sødeste smil'-konkurrencen er i fuld gang, og nu er deltager nummer to videre fra de indledende runder (der er 12 indledende runder red.). I tirsdagens afstemning kunne Dagens.dk's læsere ikke stå for den otte måneder gamle Aiden, hvis billede er indsendt af hans mor, Annika Kjærup fra Aalborg.

Klik her og følg 'Danmarks sødeste smil' på Facebook

Aiden tog sejren over Niklas Stokholm fra Sorø og Mette Vesterbæk fra Esbjerg. Og det var en rimelig suveræn sejr.

Over et døgn afgav 138 personer deres stemme. Niklas Stokholm måtte nøjes med 19 af slagsen (13,77%). Mette Versterbæk høstede 24 stemmer (17,39%). Aiden tog 95 stemmer (68,84%) stemmer.

SE OGSÅ: Danmarks sødeste smil: Skal Aiden, Niklas eller Mette?

- Det er vi glade for, konstaterer Annika Kjærup, da Dagens.dk ringer til hende onsdag.

Og mens Dagens.dks læsere tilsyneladende havde svært ved at stå for den otte måneder gamle gut, så er humøret også i top på hjemmefronten, fortæller moderen.

- Han smiler bare hele tiden og spreder godt humør.

Hvem, lille Aiden skal konkurrere mod i anden runde, afgøres ved lodtrækning, når alle de indledende runder er overstået.

LÆS OGSÅ: Har du Danmarks sødeste smil?

Du kan også deltage

Det er ikke for sent selv at deltage i 'Danmarks sødeste smil'. Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kroner til Soul Beauty, som handler med økologiske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Send et selvportræt, hvor du smiler det bedste, du har lært. Billedet sender du til [email protected]. Skriv 'smil' i emnefeltet.

Vigtigt: Skriv også dit navn, hvor du er fra og et telefonnummer, vi kan fange dig på.

De næste 10 hverdage afholdes de indledende runder, og man kan indstille sig selv og andre løbende. Og husk at følge med på Dagens.dk, når vi kårer 'Danmarks sødeste smil'.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip