Danseglade Sean hængt ud på mobbeforum – nu får han revanche med Pharrell og 2000 damer i LA

En sag, som har kørt på de sociale medier, vækker harme.

Den drejer sig om amerikanske Sean, som mange mennesker har valgt at mobbe helt vildt, fordi han nyder at danse trods sin størrelse.

“Opdagede dette eksemplar”
En twitter-bruger skriver: “Opdagede dette eksemplar sidste uge, hvor han prøvede at danse. Han stoppede, da han så os grine.”

På billederne foroven kan man se, hvordan Sean først har en fest, men på det næste billede hænger med næbbet på grund af de ondskabsfulde mobbere.

Men verden er ikke kun fyldt med mennesker, som vil hinanden det dårligt.

2000-dansebabes
En Cassandra Fairbanks opdagede sagen på Twitter, og efterlyste Sean. Hun ville hjælpe ham med ikke at miste danseglæden.

Sagen gik hurtigt viralt, og Sean blev fundet i løbet af et par timer. Han dukkede selv op som @dancingmanfound.

Han fandt ud af at Cassandra Fairbanks gerne ville have ham til LA, så der kunne holdes en kæmpe fest for ham, hvor også Pharrell Williams er inviteret.

Pharrell har et øje med
Pharrell har ikke udelukket at deltage, og han beder Twitter-medlemmet Cassandra Fairbanks om at holde ham opdateret om arrangementet.

Læs også: Sangerinde opfylder kræftramt barns ønske

Over 1700 kvinder, som er medlemmer af en klub ved navnet Coconut Oil Friendship Club, er i gang med at samle ind til at denne fest, kan finde sted.

Og der er noget, som kunne tyde på, at Sean er et godt menneske, som fortjener lidt opmærksomhed.

For Cassandra fortæller nemlig, at han holder hovedet højt og har meget løftende budskab om mobningen: “Menneskesker med store hjerte kommer længere, end de snævertsynede.”

Se billedet af glade Sean, som er blevet fundet nedenfor:

 

Dagens Gossip