Dansepar: Prøver at undgå skilsmisse

Når danseren Silas Holst og hans ægtemand, skuespilleren Johannes Nymark i øjeblikket tager på arbejde, skal de det samme sted hen. Alligevel kører de hver morgen i hver deres bil.

Når Vild med dans tager hul på en ny sæson, skal de nemlig danse mod hinanden i det populære program, og for parret er det vigtigt at holde ægteskabet og konkurrencen adskilt. Begge er nemlig konkurrencemennesker til fingerspidserne, og der er da blevet joket med, at beslutningen om begge at stille op i programmet, kunne resultere i en skilsmisse.

- Det har vi talt om, fortæller Silas Holst med et glimt i øjet.

- Vi er jo begge konkurrencemennesker. Om morgenen konkurrerer vi om, hvem der først drikker sin kaffe, og når vi lægger vasketøj sammen, konkurrerer vi om hvem, der først kan lægge syv par sokker sammen. Alt er en konkurrence for os. Så det her er ikke så meget anderledes, siger Silas Holst, der trods sit konkurrencegen nyder at dele arbejdsplads med sin mand.

- Det er enormt sjovt. Jeg kan faktisk rigtig godt lide, at han er med, for så får vi endelig set hinanden lidt. Vi har nærmest ikke set hinanden i et halvt år, så det er dejligt. Og jeg synes indtil videre, at vi har været gode til at lade dansen ligge i træningslokalet, siger han og uddyber:

- Når han kommer hjem og viser mig et videoklip, kan jeg sagtens være den stolte ægtemand, for jeg bliver virkelig stolt af, at han kan, og at han tør at kaste sig for løverne. Jeg ved jo, hvor grænseoverskridende det er for ham bare at danse med mig til fester.

Vild med dans løber af stablen den 12. september klokken 20.00 på TV2.

Newspaq

 

Dagens Gossip