Dansestjerne lider: Barnet vil ikke ud

Én dag over tid er allerede én dag for mange, mener den professionelle danser fra Vild med dans Silas Holst.

Han og kæresten Johannes Nymarks lille ny skulle nemlig allerede været kommet til verden tirsdag.

Men den biologiske mor, parrets veninde Louise Mahnkopf er gået over tid, og det er svært at udholde for den sprælske danser. Det skriver Silas Holst selv på Twitter.

- Ingen baby endnu, skriver Silas Holst onsdag og følger op med hashtags, der beskriver danserens utålmodige ventet på sit lille ønskebarn. Sammen med teksten har Silas Holst tilføjet et billede op af sig selv med triste øjne og surmulemund.

Den professionelle danser, der lige nu er aktuel i en ny sæson Vild med dans, hvor også hans kæreste, skuespilleren Johannes Nymark, i år er deltager, havde sat sin lid til en fødsel allerede tirsdag.

- Lægerne siger, du burde komme ud i dag. Jeg håber, de får ret. Måske ses vi senere?, skrev han på Twitter tirsdag, sammen med et skanningsbillede af barnet, der stadig ligger trygt i mors mave.

Barnets mor Louise Mahnkopf er Silas Holsts ungdomsveninde. Han har tidligere meldt ud, at de tre forældre vil være fælles om at opdrage barnet, som de allerede ved, bliver en pige.

Se billedet af en surmulende Silas Holst her: http://instagram.com/p/tBZymNKnYl/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip