Dansk avis i kæmpe-bommert: Nu skrider Thorning

Det må den danske avis Kristeligt Dagblad erfare, efter de torsdag nat kom til at lave en brøler.

De seneste måneder har der været megen spekulation om, hvorvidt Helle Thorning-Schmidt ville lade danskerne i stikken for at stikke af med en toppost i EU.

Det har fået flere danske mediehuse til at skrive en masse "Hvis det sker"-artikler, hvor de tager sorgerne og glæderne på forskud - bare så de kan komme først med historien.

Men nogle gange kan det gå lidt for stærkt.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Torsdag den 17. juli kl. 00.00 kom Kristeligt Dagblad ved en fejl til at offentliggøre en artikel med overskriften: BEMÆRK BRINGES KUN HVIS EU-POST GÅR TIL THORNING Thorning kaster dansk politik ud i et tomrum (ingen-mandsland hvis der er plads).

Artiklen er en politisk analyse skrevet af Henrik Hoffmann-Hansen, der forholder sig til de nye tider i dansk politik - hvis altså Helle Thorning-Schmidt bliver formand for Det Europæiske Råd.

Det var nok ikke hensigten fra avisens side, at historien skulle bringes, før der var faldet afgørelse i sagen, men artiklen fik lov til at blive liggende natten over, indtil journalisten Rikke Darfelt delte et screenshot af artiklen og skrev "Whoops! #dkmedier" på sin Twitter-profil.

Artiklen er nu fjernet fra Kristeligt Dagblads hjemmeside. Men måske kommer den på igen senere...

Se billedet af artiklen hér:

 

Dagens Gossip