Dansk bomber overvejer lejeaftale

Med en scoring og en assist i U19-landsholdets sejr over Tyskland viste Kenneth Zohore, at han er godt kørende. Også på klubholdet Fiorentina går det godt, og nu vil han have spilletid på førsteholdet efter sommerferien. Sker det ikke, vil han væk fra klubben. Hans agent har været i kontakt med klubben om en mulig lejeaftale, uden der dog er konkrete klubber i spil lige nu.

- Det går rigtig godt. Min udvikling har været god, og så synes jeg selv, det er blevet tid til at få noget førsteholdsfodbold, så jeg kan udvikle mig endnu mere. Det håber jeg på sker efter sommeren ellers kan det godt ske jeg skal lejes ud, siger han ved U19-landsholdets træning i Brøndby.

Alle fik øjnene op for Kenneth Zohore , da han for tre år siden slog igennem i FCK og blev den yngste spiller I Champions League, da han blev skiftet ind på Camp Nou mod Barcelona. De fik også øje på ham i italienske Fiorentina, som forrige vinter gav ham en kontrakt på tre en halvt år.

Det blev dog en hård start for den 18-årige Zohore, der var langt fra venner og familie i Firenze. Efter næsten halvandet år i Italien er han dog faldet bedre til og har fået bedre styr på sproget.

- Det er jeg kommet efter og jeg har det godt nu. Jeg har fået mange venner dernede, både fra holdet og også uden for. Det er både nogle italienske venner og nogle brasilianske og afrikanske fra holdet. Så det går godt dernede. Sproget går selvfølgelig ikke flydende, men det er fint nok, siger han.

Indtil videre har Zohore optrådt på klubbens ungdomshold og U19-landstræner Thomas Frank mener også det er en god ide, at Zohore snart finder noget spilletid på førsteholdet.

- Hvis han ikke kan komme op i førsteholdstruppen og få spilletid hist og her, så skal han måske overveje noget andet. Det er så svært at spå om, men om et år skal han helst et sted hen, hvor han spiller, siger han.

I torsdagens 4-1-sejr over Tyskland spillede Zohore en flot kamp, hvor han først lagde op til Yussuf Yurary Poulsens scoring til 2-0, inden han selv scorede målet til 4-1 med få minutter igen. Thomas Frank, mener at Zohore har flyttet sig meget siden skiftet til Fiorentina og han er glad for at se, at arbejdet har båret frugt.

- Han var god i kampen i går (torsdag), og det er dejligt at se for alle os, der kender ham godt. For han har skullet arbejde med tingene, og han har skullet flytte sig. Nu er vi derhenne, hvor han viser nogle af de præstationer som hans talent berettiger til, fordi han arbejder hårdt for det, siger Thomas Frank.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip