Dansk brystbombe fordømmer dyreplagere

Hvis du er ligeglad med dyrs rettigheder, så er du en taber.

Det mener den barmfagre realitystjerne Linse Kessler i hvert fald. Onsdag lagde dronningen af Islands Brygge således et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun slår et slag for, at folk skal hjælpe de dyr, som har brug for beskyttelse.

- Folk, der lukker øjnene, eller tænker "hvad rager det mig?" er i mine øjne en flok tabere! Undskyld venner, men dette ligger så dybt i hjertet, skriver den 48-årige tv-stjerne.

Særligt hunde lader til at have en speciel plads i brystbombens hjerte. På sin hjemmeside sælger hun nemlig forskellige produkter af mærket "All Dogs Are Angels" (alle hunde er engle), og i det populære tv-program "Familien fra Bryggen" ses det tydeligt, at den kulørte kvinde er et hundemenneske.

Ifølge Kessler selv er "All Dogs Are Angels" et mærke, som støtter dyr i nød og en række forskellige organisationer, som hver især går ind for dyrevelfærd- og rettigheder.

Danskerne har i nu seks sæsoner kunnet følge den dyreglade Linse og hendes utraditionelle familie i "Familien fra Bryggen".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip