Dansk cykeltalent smider norsk sejr på sidste etape

Talentfulde Søren Kragh Andersen (TreFor-Blue Water) må nøjes med andenpladsen i det norske etapeløb Tour des Fjords, der sluttede søndag eftermiddag.

20-årige Andersen havde ellers med en imponerende sejr lørdag bragt sig i løbets førertrøje, men den danske kontinentalrytter kunne ikke hænge på, da det stærke Katusha-hold satte fart på løbets sidste kilometer.

Katushas Marco Haller var med i det afgørende udbrud, der kom i mål 15 sekunder foran feltet, hvor Søren Kragh Andersen befandt sig, og så var det østrigeren Haller, der løb med den samlede sejr.

Selv om udfaldet givetvis er en stor skuffelse for TreFor-Blue Water, kan løbet alligevel kun betegnes som en stor triumf for det lille kontinentalhold.

Holdets svenske rytter Michael Olsson sluttede på tredjepladsen, og dermed besætter det danske mandskab to af de tre pladser på sejrspodiet. Cult Energys Rasmus Guldhammer blev samlet nummer fire.

Sidste etape blev vundet af den norske stjernerytter Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka).

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip