Dansk elev ramt af kniv efter tumult i Prag

En dansk elev er tidligt mandag morgen udsat for et overfald i Prag, hvor han blev stukket i ryggen med en kniv. Eleven befinder sig nu på hospitalet, hvor hans tilstand er stabil, og han er uden for livsfare.

Det oplyser rejseselskabet Rejsemæglerens direktør, Kristian Aksel Nielsen, til Ritzau.

Ifølge personalet på hospitalet blev ingen organer eller lignende ramt. Eleven holdes dog fortsat til observation, og de pårørende er underrettet.

Overfaldet skete mellem klokken tre og fire natten til mandag i nærheden af en tjekkisk natklub. De første informationer peger på, at det var et slagsmål mellem danske elever, der udviklede sig til et opgør på gaden, oplyser Rejsemæglerens direktør.

Eleven har i nattens løb haft selskab af sine venner, danske guider og en dansk/tjekkisktalende repræsentant fra Rejsemægleren.

Udenrigsministeriet er underrettet ifølge rejsebureauet, og Borgerservice undersøger i øjeblikket, om de kan bekræfte en episode med en dansk statsborger i Prag.

- Der arrangeres krisehjælp og pårørende flyves til Prag i dag, hvorefter en hjemrejse følger, skriver Kristian Aksel Nielsen i en pressemeddelelse.

Af hensyn til de pårørende, oplyses på nuværende tidspunkt ikke den forurettedes identitet.

Flere detaljer følger så snart de gøres tilgængeligt af det lokale politi, der på nuværende tidspunkt efterforsker sagen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip