Dansk festival mister hovednavn

Den britiske popstjerne Sam Smith er på grund af problemer med stemmen tvunget til at aflyse adskillige koncerter. Det rammer også sommerens første store danske festival, hvor Sam Smith var booket til at optræde.

Det skriver NorthSide torsdag i en pressemeddelelse.

Det er en overanstrengelse af stemmebåndene, som sangeren i april pådrog sig, der nu tvinger den 22-årige popkomet til aflyse koncerter på stribe og i stedet lægge sig under kniven.

- Jeg er meget ked af at måtte fortælle at efter at have kæmpet med at få restitueret mine stemmebånd, er de desværre ikke blevet bedre, og jeg har derfor brug for en operation, skriver sangeren i en pressemeddelelse.

- Jeg er helt ødelagt over at skulle melde afbud til alle de koncerter og events, jeg skulle have spillet til. Lægerne siger, at jeg kan være tilbage om 6-8 uger, og jeg glæder mig til igen at kunne synge for jer, skriver han desuden.

Også hos den aarhusianske festival er skuffelsen stor.

- Vi er helt utroligt kede af, at Sam Smith ikke når at blive rask inden koncerten på NorthSide. Det er meget ærgerligt, men da hans helbred trods alt er det vigtigste, har vi fuld forståelse for, at han bliver nødt til at aflyse, skriver talsmanden for NorthSide, John Fogde, i pressemeddelelsen.

Han lover, at festivalen nu vil lede efter et andet hovednavn som erstatning.

/ritzau/FOKUS

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip