Dansk fodboldstjerne kørte gaderæs i luksusbil: Nu skal han i retten

Han har været omkring det danske landshold i fodbold. Han har tørnet ud for Aston Villa i Premier League. Og nu spiller han for de danske mestre AaB og bruger angiveligt sin fritid på at køre om kap i nordjyske gader. Det hævder politiet ihvertfald, skriver BT.

Nicklas Helenius skal i retten i en sag, der handler om kap- og væddeløbskørsel den 6. november. Ifølge BT skulle den 23-årige fodboldspiller og en kammerat have kørt om kap i to biler af mærket Porsche den 14. juli ved Egholm Færgeleje i Aalborg Vestby.

Men Nicklas Helenius afviser pure de hårde anklager.

- Det er en håbløs sag, og jeg ved, at jeg vinder den. Jeg har ikke kørt noget ræs. Man har hørt en motor, og jeg bliver overhalet af en anden bil. En Porsche larmer, en Harley Davidson larmer, en motorcykel larmer, og der er ikke nogen, der har set noget, siger han til bt.dk.

Sagen kunne være endt med en bøde og et klip i kørekortet til superligaspilleren, men da Helenius nægter at have kørt om kap, skal sagen i retten for en dommer med vidneførsel af de to betjente.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip