Dansk hitmager holder koncert hjemme hos fans

Den danske sangerinde og sangskriver Mathilde Falch tager nye metoder i brug for at nå ud til sit publikum.

I løbet af foråret drager hun på en helt ny slags turné - en såkaldt huskoncert-tour - i folks private hjem sammen med pianisten Tobias Stærbo. Det skriver sangerinden i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig meget til denne tour, hvor der virkelig bliver fokus på nærvær, melodi og historiefortælling - alt andet er pillet væk. Idéen med huskoncerterne er nemlig at tage musikken og teksterne helt ind i folks stuer og bryde den usynlige barriere, der ellers kan opstå mellem scene og publikum, skriver hun og tilføjer:

- Og så er jeg mega spændt på at se, hvilke typer mennesker vi skal hjem til og til at få et indblik i, hvordan de bor og lever deres liv.

Konceptet er dog ikke helt nyt for Mathilde Falch, der allerede i efteråret prøvede idéen af med stor succes. Kalenderen blev hurtigt fyldt op, og mange folk ville gerne booke sangerinden til en intimkoncert i deres stue. 

Værten bestemmer selv, hvem de vil invitere med til koncerten.

Efter forårets huskoncert-tour drager Mathilde Falch på turné med fuldt band og besøger spillesteder og festivaler rundt om i landet, inden hun til efteråret udgiver endnu et album.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip