Dansk hitmager pumper fans for idéer

Skrevet af admin

16/01/2015
Sådan en rigtig ørehænger, der får duften af solbagt hud og følelsen af frisk havvand frem i erindringen. Sådan et rigtig sommerhit. Det er netop, hvad den danske reggae-kunstner Wafande pønser på for tiden.Det burde da heller ikke være nogen sag for den succesfulde hitmager, der blandt andet lægger navn til landeplagerne "Gi' mig et smil" og "Uartig". Noget kunne imidlertid tyde på, at en mindre skriveblokering er opstået hos sangeren med de både danske, franske og afrikanske rødder. På det sociale medie Instagram beder han nu sine fans om hjælp.- Min hjerne drejer rundt! Jeg skal lave en ny sommer-slasker til jer. Hvad skal den handle om? Giv mig dit bud, skriver Wafande til en video af sig selv, torsdag.På videoen, hvor Wafande har placeret hånden tænksomt under hagen, mens han ruller med øjnene i vildrede, opfordrer han ligeledes sine fans til at komme med ideer til en tekst til et sommerhit. Flere af sangerens følgere har allerede budt ind. De nævner blandt andet sol, strand og kærlighed som nøgleord til en god sommersang. Flere opfordrer desuden til, at Wafande lægger flere afrikanske rytmer på sit næste nummer, sådan at musikken kan give kvinder af alle størrelser lyst til at vrikke med numsen i takt.Man skulle ellers tro, at den 31-årige sanger netop nu ville være optimalt inspireret til at skrive en rigtig hed sommer-basker. Sammen med kæresten Stephanie har Wafande nemlig lige tilbragt to uger under Thailands bagende sol. Det vidner flere eksotiske feriebilleder på Wafandes Instagramprofil om.- Er fuldt opladt. Inspirationen flyder, tankerne er smukke og lette og fremtiden er lovende. Ferie er skønt, men det er endnu bedre at være hjemme, skriver Wafande til et af sine sidste feriebilleder fra den thailandske ø Koh Chang.Wafande debuterede på den danske musikscene i 2011, hvor han udkom med singlen "Gi' mig et smil". Singlen, som er produceret af Donkey Sound aka Fresh-I og Pharfar, modtog samme år guld for 15.000 downloads samt platin for streaming.Læs og hør Wafandes bøn til sine fans her: http://instagram.com/p/x41tJcip8W/?modal=trueSe også sangerens lækre feriebilleder fra Thailand her: http://instagram.com/p/x3nDJ4ip_F/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Sådan en rigtig ørehænger, der får duften af solbagt hud og følelsen af frisk havvand frem i erindringen. Sådan et rigtig sommerhit. Det er netop, hvad den danske reggae-kunstner Wafande pønser på for tiden.

Det burde da heller ikke være nogen sag for den succesfulde hitmager, der blandt andet lægger navn til landeplagerne "Gi' mig et smil" og "Uartig".

Noget kunne imidlertid tyde på, at en mindre skriveblokering er opstået hos sangeren med de både danske, franske og afrikanske rødder. På det sociale medie Instagram beder han nu sine fans om hjælp.

- Min hjerne drejer rundt! Jeg skal lave en ny sommer-slasker til jer. Hvad skal den handle om? Giv mig dit bud, skriver Wafande til en video af sig selv, torsdag.

På videoen, hvor Wafande har placeret hånden tænksomt under hagen, mens han ruller med øjnene i vildrede, opfordrer han ligeledes sine fans til at komme med ideer til en tekst til et sommerhit.

Flere af sangerens følgere har allerede budt ind. De nævner blandt andet sol, strand og kærlighed som nøgleord til en god sommersang.

Flere opfordrer desuden til, at Wafande lægger flere afrikanske rytmer på sit næste nummer, sådan at musikken kan give kvinder af alle størrelser lyst til at vrikke med numsen i takt.

Man skulle ellers tro, at den 31-årige sanger netop nu ville være optimalt inspireret til at skrive en rigtig hed sommer-basker.

Sammen med kæresten Stephanie har Wafande nemlig lige tilbragt to uger under Thailands bagende sol. Det vidner flere eksotiske feriebilleder på Wafandes Instagramprofil om.

- Er fuldt opladt. Inspirationen flyder, tankerne er smukke og lette og fremtiden er lovende. Ferie er skønt, men det er endnu bedre at være hjemme, skriver Wafande til et af sine sidste feriebilleder fra den thailandske ø Koh Chang.

Wafande debuterede på den danske musikscene i 2011, hvor han udkom med singlen "Gi' mig et smil". Singlen, som er produceret af Donkey Sound aka Fresh-I og Pharfar, modtog samme år guld for 15.000 downloads samt platin for streaming.

Læs og hør Wafandes bøn til sine fans her: http://instagram.com/p/x41tJcip8W/?modal=true

Se også sangerens lækre feriebilleder fra Thailand her: http://instagram.com/p/x3nDJ4ip_F/?modal=true

Newspaq