Dansk keeper sender Newcastle ud af FA Cup

Den engelske pokalturnering er kendt for sine overraskelser, og denne sæsons udgave ser ikke ud til at skuffe på den front.

Allerede i første kamp i FA Cuppens tredje runde stod Brighton fra den næstbedste række lørdag eftermiddag for lidt af en præstation, da holdet sendte store Newcastle ud af turneringen med en 2-0-sejr hjemme på Falmer Stadium på den engelske sydkyst.

Den spanske midtbanespiller Andrea Orlandi sendte holdet på vinderkurs, da han under hårdt pres fik drejet bolden i mål efter en god halv times spil. Kort før tid afgjorde Will Hoskins så kampen, da han scorede til 2-0 alene med Newcastle-keeper Rob Elliot.

Kampen blev også en triumf for den tidligere Brøndby-målmand Casper Ankergren, der fik en sjælden chance fra start i Brighton-målet, hvor han normalt står noget i skyggen af den tidligere Manchester United-keeper Tomasz Kuszczak.

Med et "clean sheet" fik Ankergren dog gjort positivt opmærksom på sig selv overfor manager Gus Poyet.

Mens der er jubel i Brighton, er nederlaget endnu en lussing til kriseramte Newcastle, der roder rundt i bunden af Premier League, hvor holdet har tabt ni ud af de sidste 11 kampe.

Klubben har netop solgt angrebsstjernen Demba Ba til Chelsea, og bedre blev humøret ikke af, at Shola Ameobi, en af de tilbageværende angribere, fik det røde kort efter en times spil.

Manager Alan Pardew har et stort arbejde foran sig for at få den nordengelske storklub på ret køl.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip