Dansk midtbanetalent forlader Inter og går på klubjagt

I sin tid som ungdomsspiller var Patrick Olsen regnet som et af dansk fodbolds absolut største talenter, men tiden som udlandsprofessionel har ikke været nogen succes for den danske midtbanespiller.

Mandag har den tidligere Brøndbyspiller fået ophævet sin kontrakt med Inter og er dermed at betragte som arbejdsløs fodboldspiller.

- Vi har fået ophævelsen af hans kontrakt med Inter på plads. Så kan han frit finde en ny klub, siger Olsens agent, Niclas Jensen, til bold.dk.

I det seneste år har Patrick Olsen været udlejet til Strømsgodset i den bedste norske række, men klubbens danske træner, David Nielsen, gav ikke sin landsmand meget spilletid.

Et par år uden kamppraksis har gjort, at Patrick Olsen også mistede sin plads på det succesrige U21-landshold, hvor en del af hans jævnaldrende kolleger fra årgang 94 har vigtige roller.

Olsen var dog med, da U-landstræner Jess Thorup i januar havde den næste generation af U21-talenter med på træningslejr i Tyrkiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip