Dansk musiker ignorerer sin 40-års fødselsdag

Den 18. februar 1965 blev verdenshistoriens rigeste hiphopper født, og præcis 10 år senere kom en af Danmarks mest populære musikere til verden.

Således deler Nephew-forsangeren Simon Kvamm, der onsdag fylder 40 år, fødselsdag med den legendariske rapper, producer og forretningsmand Dr. Dre.

Og selv om den danske musiker kan fejre, at der skal 40 lys i hans fødselsdagslagkage, tyder meget på, at han er mere optaget af den verdenskendte rappers runde fødselsdag end sin egen.

- Tillykke med de 50 år i dag, Dr. Dre! skriver Kvamm således på sin Twitter-profil uden overhovedet at nævne, at dagen også er speciel for ham.

Dog kan hilsnen til Dr. Dre også tolkes som et eksempel på Kvamms sorte humor. Det var oprindeligt den humor, der fik danskernes øjne op for silkeborgenseren, da han i 2004 debuterede som vært på det populære satireprogram "Drengene fra Angora".

Siden har den nu 40-årige entertainer dog lagt Angora på hylden for at fokusere fuldt ud på musikken. Og det har han gjort med stor succes.

Som forsanger i rockbandet Nephew har han nemlig været med til at sælge over 400.000 plader, ligesom han udgør den ene halvdel af den anmelderroste musikerduo De Eneste To.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip