Dansk politiker: Derfor er karrierekvinder oftere single

Det er ikke uden grund, at kvinder, som satser benhårdt på karrieren, oftere er singler.

Det mener den konservative politiker Rasmus Jarlov, der sidder i Københavns Borgerrepræsentation.

På Facebook skrev han i går, at karrierekvinder har to udfordringer, som deres mandlige modstykker ikke skal bakse med.

“1) Karrierekvinder er i mændenes øjne ikke mere attraktive end ikke-karrierekvinder. Mænd vil bare gerne have en kvinde, som er sød og pæn og tager lige så gerne en lærerinde eller en sygeplejerske som en topleder,” skriver han.

Den anden grund er ifølge politikeren, at karrierekvinder er svære at imponere. “Kvinder vil gerne have en mand, som de kan se lidt op til, og det er svært for karrierekvinderne at finde,” skriver Rasmus Jarlov videre.

Status rejser stor debat
Efterfølgende har en lang række personer været ude og angribe den konservative politikers statusopdatering på de sociale medier. Blandt andre er udmeldingen faldet Dan Rachlin for brystet.

“I går konkluderede de konservatives unge håb Rasmus Jarlov kækt, at kvinder generelt tænder på mænd, der tjener godt. Og at mænd tænder på en hvilken som helst type kvinde. Det gjorde Rasmus og hans konservatives disciple rolige i hele kroppen. Hos de konservative er enhver stilstand og duft af de gode gamle dage nemlig det, de i princippet stræber efter. P.s. Jeg synes selvstændige, ambitiøse og højtlønnede kvinder er pivfrække!,” skriver han.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip