Dansk rapgruppe mister endnu et medlem

"Stjældyrtløbstærkt"-hitmagerne Specktors har netop offentliggjort, at deres trio nu er blevet til to. Det fremgår af et Facebookopslag på gruppens officielle fanside.

Det er Jon aka "Sluzh", der forlader gruppen.

- Jon har været en kæmpe del af hele universet omkring Specktors og enhver, der har set os live, ved hvilken energi han har bidraget med. Men ting ændrer sig, og derfor er Specktors fra i dag en duo, skriver gruppen på Facebook.

Da den elektroniske hiphop-gruppe startede ud for seks år siden, var det med de fire medlemmer Martin aka "Wanner", JonasForFanden, Jon aka "Sluzh" og Anders "Drysset" Drøidal. Sidstnævnte var den første til at forlade gruppen, som i dag altså udelukkende består af Wanner og JonasForFanden.

- I løbet af det sidste års tid har det ikke altid været lige let at være rapstjerne og familiefar på samme tid. Igennem den kamp er en del af vores lyst til at fortsætte som trio forsvundet, forklarer de på facebook.

Specktors-medlemmerne har fra starten været åbne omkring, at det ikke er muligt for dem at leve af deres musik. Samtlige medlemmer har derfor altid måttet arbejde ved siden af og har udelukkende kunne betragte Specktors som et "hobbyprojekt".

- På seks år er vi gået fra drenge til mænd, med alt hvad det indebærer af familieliv og forpligtelser. Og det giver mindre plads til projekter som Specktors. En hobby med et indbygget job i, skriver de.

Afgående medlem Jon skal fremover hellige sig jobbet som familiefar og pædagog, mens Jonas og Martin begge vil fortsætte med at lave musik ved siden af deres arbejde som grafiske designere.

- Rejsen hidtil har været for vild, og vi har ingen planer om at stoppe lige foreløbig, også selvom vi nu er to i stedet for tre i førersædet, slutter Jonas aka JonasForFanden og Martin "Wanner" i deres Facebook-opslag.

Newspaq

 

Dagens Gossip