Dansk sangfugl får frække blikke i udlandet

Skrevet af admin

21/01/2015
Hvad gør man, når det man skal bruge, ikke er til at få fat i? Man bruger sin fantasi.Det skete også for den dansk-rumænske sangerinde Fallulah, da hun tirsdag skulle have sig en dukkert i nogle udendørs bassiner i London."Out of it"-hitmageren havde nemlig glemt sit håndklæde. Og da en helt våd krop ikke gør det så godt i vinterkulden, blev den 29-årige sangerinde nødt til at vride hjernen for et alternativ. Og det fandt hun så. Tilsyneladende til stor glæde for nogle af de forbipasserende.- Tog en udendørs dukkert i London Fields i morges. Havde glemt mit håndklæde, så jeg tørrede min krop med hårtørreren og fik en masse forvirrede og frække blikke. Hej London. Kan du lide mig nu?, skriver Fallulah således på sin Instagram-profil.Den halvt danske sangbabe har dog sparet sine fans for et billede af episoden. Den sjove historie er derfor blot ledsaget af et billede af svømmestedet.Se opslaget her: http://instagram.com/p/yEmdG5wrfJ/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Hvad gør man, når det man skal bruge, ikke er til at få fat i? Man bruger sin fantasi.

Det skete også for den dansk-rumænske sangerinde Fallulah, da hun tirsdag skulle have sig en dukkert i nogle udendørs bassiner i London.

"Out of it"-hitmageren havde nemlig glemt sit håndklæde. Og da en helt våd krop ikke gør det så godt i vinterkulden, blev den 29-årige sangerinde nødt til at vride hjernen for et alternativ.

Og det fandt hun så. Tilsyneladende til stor glæde for nogle af de forbipasserende.

- Tog en udendørs dukkert i London Fields i morges. Havde glemt mit håndklæde, så jeg tørrede min krop med hårtørreren og fik en masse forvirrede og frække blikke. Hej London. Kan du lide mig nu?, skriver Fallulah således på sin Instagram-profil.

Den halvt danske sangbabe har dog sparet sine fans for et billede af episoden. Den sjove historie er derfor blot ledsaget af et billede af svømmestedet.

Se opslaget her: http://instagram.com/p/yEmdG5wrfJ/?modal=true

Newspaq