Dansk sangtrold: Stik mig en båd med damer

18/07/2014 10:01

admin

Nyheder
Musikeren Rasmus Nøhr er en mand med en simpel smag, når det handler om opskriften på en perfekte sommerdag. Godt selskab af vennerne, en dukkert i Københavns Havn og et godt glas rom er nogle af ingredienserne til at gøre en sommerdag perfekt. - Min ideelle sommerdag vil starte med, at min to bedste venner, Bo og Michael, skal tage mig med ud og gå på line ude på Christiania. Det gør vi nogle gange, og det er virkelig hyggeligt. - Dernæst ville vi nok gå en tur ned til Københavns Havn for at tage os en dukkert. Og det ville heller ikke være dårligt, hvis vi kunne komme ud og sejle en rundtur i havnen i Michael Mazes båd, som jeg også har prøvet før. Her vil vi holde en fest, og båden vil også være fyldt med piger. Det ville være perfekt. "Sommer i Europa"-sangeren fejrer i år 10-året for sit første album, og denne sommer turnerer han landet rundt med sit nyeste album "Retursekund" i bagagen. Samtidig har kærligheden til musik og det at optræde aldrig været større, hvilket også afspejler sig i resten af hans perfekte sommerdag. - Når vi kommer tilbage fra turen, vil vi tage hen til studiet og rode med noget musik, mens jeg vil nyde et godt glas rom sammen med gutterne. Hvis aftenen så kan blive toppet af med en koncert i Tivoli, så er det nok den ideelle sommerdag. Rasmus Nøhr beskriver ferie som noget, han ikke har, og derfor har han heller ikke de store ferieminder. Alligevel elsker han at rejse ud og opleve verden. - Jeg elsker at rejse ud og besøge venner, eller rejse på eventyr og kaste mig ud i vilde projekter. Jeg kunne eksempelvis godt finde på at tage alle mine penge ud af banken, rejse ud med min guitar på ryggen, og bare se hvad der sker. - Så kan det jo være, at man finder en skat en dag på et af sine eventyr, fortæller en smilende Rasmus Nøhr. På Rasmus Nøhrs sommerturné kommer han forbi mange af landets festivaler. Deriblandt Skanderborg Festival, Samsø Festival og Langelands Festival. Newspaq

Mest læste i dag

Musikeren Rasmus Nøhr er en mand med en simpel smag, når det handler om opskriften på en perfekte sommerdag. Godt selskab af vennerne, en dukkert i Københavns Havn og et godt glas rom er nogle af ingredienserne til at gøre en sommerdag perfekt.

- Min ideelle sommerdag vil starte med, at min to bedste venner, Bo og Michael, skal tage mig med ud og gå på line ude på Christiania. Det gør vi nogle gange, og det er virkelig hyggeligt.

- Dernæst ville vi nok gå en tur ned til Københavns Havn for at tage os en dukkert. Og det ville heller ikke være dårligt, hvis vi kunne komme ud og sejle en rundtur i havnen i Michael Mazes båd, som jeg også har prøvet før. Her vil vi holde en fest, og båden vil også være fyldt med piger. Det ville være perfekt.

"Sommer i Europa"-sangeren fejrer i år 10-året for sit første album, og denne sommer turnerer han landet rundt med sit nyeste album "Retursekund" i bagagen. Samtidig har kærligheden til musik og det at optræde aldrig været større, hvilket også afspejler sig i resten af hans perfekte sommerdag.

- Når vi kommer tilbage fra turen, vil vi tage hen til studiet og rode med noget musik, mens jeg vil nyde et godt glas rom sammen med gutterne. Hvis aftenen så kan blive toppet af med en koncert i Tivoli, så er det nok den ideelle sommerdag.

Rasmus Nøhr beskriver ferie som noget, han ikke har, og derfor har han heller ikke de store ferieminder. Alligevel elsker han at rejse ud og opleve verden.

- Jeg elsker at rejse ud og besøge venner, eller rejse på eventyr og kaste mig ud i vilde projekter. Jeg kunne eksempelvis godt finde på at tage alle mine penge ud af banken, rejse ud med min guitar på ryggen, og bare se hvad der sker.

- Så kan det jo være, at man finder en skat en dag på et af sine eventyr, fortæller en smilende Rasmus Nøhr.

På Rasmus Nøhrs sommerturné kommer han forbi mange af landets festivaler. Deriblandt Skanderborg Festival, Samsø Festival og Langelands Festival.

Newspaq