Dansk skærm-trold fik stress i øjet

07/08/2014 14:41

admin

Nyheder
Selv med en fremadstormende karriere kan det være klogt at stoppe op og dufte en ekstra gang til roserne. Det har også den danske model og skuespillerinde Ibi Støving erfaret, efter hun for nylig vågnede op med røde øjne som aldrig før. Historien fortæller hun i et blogindlæg på hjemmesiden Crystalkidbabyshark, som blandt andet er blevet delt på det sociale billedmedie Instagram. - Først startede det med små lysglimt i hvide skinnende diamantformer ude i siden af højre øje. Dernæst vågnede jeg op med en kæmpe blodsprængning i venstre øje, ekstremt lysfølsom, ondt i øjet, som om jeg var blevet ramt af en bold, det løb i vand og sved og jeg kunne næsten ikke se, skriver Støving. Og det blev kun værre. I sidste ende spredte dårligdommen sig også til det højre øje, og det fik den 39-årige model til at søge læge. Godt nok syntes Ibi Støving ikke, at hun led af stress af nogen art. Men efter at have remset sin lange liste over nuværende projekter - inklusiv bryllup og nyt hårdt træningsprogram - op, måtte lægen alligevel tage et alvorsord med den succesfulde mor. - Min læge kiggede på mig. Tog sine briller af. "Du skal nok lige geare lidt ned - altså hvis du gerne vil kunne gå op af kirkegulvet uden en klap for øjet. Og så skal du nok også lige tænke lidt over om du gerne vil blive 50 eller 100 år", forklarer hun. - Der er mange, der har det meget, meget slemt og folk dør hele tiden og børn bliver skudt og miljøet er helt ad hekkenfeldt til og...Men jeg lover mig selv - og Anakin (hendes søn, red.) og Simon (Makienok, hendes forlovede, red.) - at jeg gearer lidt ned - og dufter til blomsterne. Jeg vil gerne blive 100 år, fortsætter Ibi Støving. Tidligere på året kom det frem, at Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok skal giftes senere på sommeren. Newspaq

Mest læste i dag

Selv med en fremadstormende karriere kan det være klogt at stoppe op og dufte en ekstra gang til roserne.

Det har også den danske model og skuespillerinde Ibi Støving erfaret, efter hun for nylig vågnede op med røde øjne som aldrig før.

Historien fortæller hun i et blogindlæg på hjemmesiden Crystalkidbabyshark, som blandt andet er blevet delt på det sociale billedmedie Instagram.

- Først startede det med små lysglimt i hvide skinnende diamantformer ude i siden af højre øje. Dernæst vågnede jeg op med en kæmpe blodsprængning i venstre øje, ekstremt lysfølsom, ondt i øjet, som om jeg var blevet ramt af en bold, det løb i vand og sved og jeg kunne næsten ikke se, skriver Støving.

Og det blev kun værre. I sidste ende spredte dårligdommen sig også til det højre øje, og det fik den 39-årige model til at søge læge.

Godt nok syntes Ibi Støving ikke, at hun led af stress af nogen art. Men efter at have remset sin lange liste over nuværende projekter - inklusiv bryllup og nyt hårdt træningsprogram - op, måtte lægen alligevel tage et alvorsord med den succesfulde mor.

- Min læge kiggede på mig. Tog sine briller af. "Du skal nok lige geare lidt ned - altså hvis du gerne vil kunne gå op af kirkegulvet uden en klap for øjet. Og så skal du nok også lige tænke lidt over om du gerne vil blive 50 eller 100 år", forklarer hun.

- Der er mange, der har det meget, meget slemt og folk dør hele tiden og børn bliver skudt og miljøet er helt ad hekkenfeldt til og...Men jeg lover mig selv - og Anakin (hendes søn, red.) og Simon (Makienok, hendes forlovede, red.) - at jeg gearer lidt ned - og dufter til blomsterne. Jeg vil gerne blive 100 år, fortsætter Ibi Støving.

Tidligere på året kom det frem, at Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok skal giftes senere på sommeren.

Newspaq