Dansk sprinter-komet helt færdig ved ungdoms-OL

Det var en en dybt skuffet Kristoffer Hari, der mandag måtte opgive at stille op til 100 meteren ved ungdoms-OL på grund af en skade i baglåret. Onsdag skulle det så besluttes om han kunne stille op til 200 meteren onsdag aften. 

Efter et par test på træningsanlægget blev det efter samråd med en hollandsk sportslæge besluttet, at den 15-årige komet ikke er klar til at stille til start, selvom der er fremgang at spore. 

- Han føler sig ikke tryg ved det. Selvom det går bedre for ham, er han ikke tryg ved det, så han stiller ikke op i dag, lyder det fra Kristoffer Haris far og træner, Stefan Hari. 

Kristoffer Hari har ikke lyst til selv at snakke med BT, da han er voldsomt skuffet over ikke at komme i aktion ved OL. Nu skal han have helt ro, så skaden kan behandles ordenligt.  

- Han er meget nede og ked af det selvfølgelig. Der er ikke noget at gøre ved det. Vi vil ikke gøre det værre, og der er ikke chance for, at han stiller op. Nu skal vi i gang med hans genoptræning i stedet, siger Stefan Hari.  

Kristoffer Hari har imponeret alt og alle i foråret, hvor han har sat europæisk rekord i sin aldersklasse med tiden 10,37 på 100 meteren. Det er kun en hundrededel af et sekund fra verdensrekorden på 10,36. 

 

Dagens Gossip