Dansk Supermarked garanterer nu gryder nok til alle

Dansk Supermarked har haft så stor succes med deres såkaldte guldmærkekampagne, at man stadig har svært ved at følge med.

Kamapgnen, der har kørt i Føtex, Bilka og Salling, er snart slut, og massevis af paller fyldt med gryder og pander fra Thomas Cook & Pour vælter i disse dage ind i forretningerne.

Men lige så hurtigt de kommer op, bliver de revet ned af hylderne igen. Derfor oplever nogle kunder stadig, at de må gå forgæves efter produkterne.

Der er dog ingen grund til panik. Selvom kampagnen slutter 1. december, lover Jean Ladehoff, indkøbsdirektør for nonfood i Dansk Supermarked, at alle kunder nok skal få mulighed for at købe de gryder og pander, de har samlet guldmærker til.

– Skulle vi komme i en situation, hvor vi ikke kan opfylde alle kunders ønsker før 1. december, vil vi stadig garantere en senere levering af varerne. Så længe man har et fyldt samlehæfte, skal vi nok få gryder og pander nok hjem til alle, siger han.

Det er fortsat muligt at samle guldmærker til og med den 17. november. For hver 50 kr. man handler for, modtager man et guldmærke ved kassen.

Når samlehæftet er fyldt ud med 30 guldmærker, kan man købe et produkt fra Thomas Cook & Pour-serien med 70 procents rabat.

Er du gået forgæves efter gryder og pander hos Dansk Supermarked? Skriv om din oplevelse her:

 

Dagens Gossip