Dansk tjener tager bladet fra munden: Hvis du gør sådan, er du en træls kunde

I går bragte vi en historie om en tjener, der gerne ville give efterkritik til sine kunder.

Men en af Dagens.dks læsere, Henrik Steen Larsen, mente, der manglede et par punkter på listen.

Han har været tjener i mange år og derfor samlet sig en del erfaring. Efterkritikken lyder således

1. Tjeneren HAR set dig, og skal nok komme over til dig, når det er din tur. Hvis du konstant råber "hey (, det er vist min tur nu)", eller utålmodigt slår ting(dankort, glas osv.) ned i baren; risikerer du bare at ryge længere tilbage i køen.

2. "Skat", "Du dér", "Hey du" er der ikke nogen som helst tjener, der er blevet døbt som barn. Du kan spørge om tjenerens navn, og bruge det, eller nøjes med "undskyld".

Læs også: 10 ekstremt irriterende mandetyper

3. Hav din ordre klar! Når tjeneren kommer over til dig, er det IKKE dér, du skal spørge hvad de andre vil have. Du ryger bare bagerst i køen igen!

4. Har du bestilt en enkelt rom & cola, så er det dét du får skænket! IKKE noget ekstra! Hvis du ville have mere, kunne du have bestilt en dobbelt!

5. Priserne er ikke til forhandling! Du kan benytte dig af tilbud fra menuen, eller fra opslag - der er ikke special-priser; om du så lover at komme hver dag, de næste 50 år!

6. Hav penge eller gyldigt kreditkort klar. Kan du ikke se et Master-/Diner's Card skilt, så accepteres det heller ikke af vores maskine (selv om "det jo virker alle andre steder").

Læs også: 9 ekstremt irriterende kvindetyper

7. Drikkepenge er en påskønnelse af god service, og IKKE bestikkelse for ekstra/eksklusiv service.

8. Glemte du en drink?! Er det om bag køen igen.

9. "Sidste udskænkning", betyder ALLER-sidste chance for en bestilling. At komme op til baren 10-20 minutter senere, er for sent!

10. Glas, lysholdere, flasker, planter og gulv egner sig IKKE som askebægre! Men det gør tilfældigvis (sjovt nok!), de fremsatte askebægre. Du har faktisk kun godt af, at gå de ekstra to-tre skridt, eller at strække armen helt ud, når du skal nå et askebæger!

Læs også: 14 ting, vi skal holde op med at sige om os selv

11. Lukketid, betyder farvel og på gensyn. Hvis du ikke har drukket ud, er det bare ærgerligt, at du overvurderede dine egne 'evner'. Tjeneren bliver ikke længere på arbejde, og MÅ IKKE holde længere åbent, fordi du ikke er færdig!

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip