Dansk tv-darling bliver far for anden gang

- Action!

Sådan skriver den populære tv-vært Felix Smith til et billede på sin Instagram-profil, der forestiller en fødetavle. På tavlen står der Marie og Felix skrevet med rød tusch, og Smiths kortfattede billedtekst indikerer, at kæresten Marie nu skal til at føde.

Og blot syv timer senere lægger den tidligere Melodi Grand Prix-vært et billede op af selvsamme tavle. Forskellen er blot, at der nu i bunden af tavlen er tilføjet et "venter på Arthur", ligesom der tværs over tavlen står "ankommet". Og det får lykønskningerne til den 37-årige tv-kendis og kæresten Marie til at vælte ind.

Det er parrets andet barn, efter de for næsten seks år siden fik sønnen Theodor. Og Smith glæder sig over, at de nu har erfaring med rollen som forældre, som de kan bruge i fremtiden.

- Vi ved, hvad vi går ind til denne gang, og vi er sikre på, at det hele nok skal gå, sagde han således til Familie Journalen tidligere i år.

De nybagte forældre har kendt hinanden i syv år. De blev kærester, efter tv-værten med det pjuskede hår forførte Marie til en privat fest.

Newspaq

 

Dagens Gossip