Dansk tv-darling fester på hospitalet

Kager, trylleri og musik kan få syge børn til i et øjeblik at glemme, at de har det dårligt.

Det håber den danske tv-vært Sisse Fisker i hvert fald. Hun er nemlig bestyrelsesformand for SMILfonden, der har til formål at holde fester for syge børn på Rigshospitalets børnekirurgiske klinik.

Og tirsdag vil SMILfonden give de syge børn et smil på læben, når de for anden gang i fondens historie holder en fest for Rigshospitalets indlagte børn.

- Den første fest holdt vi i maj, og denne weekend har jeg brugt på at få de sidste detaljer klar til på tirsdag. Jeg glæder mig mindst lige så meget som børnene, skriver den 38-årige studievært på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller en masse grinende børn.

Planen for tirsdagens fest er ifølge SMILfonden at give et tiltrængt pusterum i den hårde hverdag, som påvirker både de indlagte børn og deres familier.

- Formålet er at give børnene og deres familier en fælles oplevelse og at få dem til at glemme den sygdom, der ellers præger deres liv. I hvert fald for en stund, skriver de således på deres hjemmeside.

Børnene på Rigshospitalets børnekirurgiske klinik lider typisk af medfødte sygdomme, hvor operationer ofte er et vigtigt led i deres behandling.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip