Dansk tv-stjerne snyder med sin træning

Selv om han ikke engang har været i Guds eget land i en måned, er Emil Thorup allerede begyndt at opføre sig som en ægte amerikaner.

I hvert fald har han taget amerikanernes køreglæde til sig. Faktisk så meget, at han torsdag lod en køretur i bjergene i Los Angeles erstatte en rask gåtur op ad de solbeskinnede bakker.

- Morgengåtur i bjergene. Og med gåtur mener jeg selvfølgelig, at jeg kørte i bil op, parkerede, tog et billede og kørte ned igen og spiste i solen, skriver den lyshårede tv-vært på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller et af de californiske bjergsider, som er prydet af palmer og palæeer og badet i solskin.

Siden den karismatiske DR3-vært tog af sted til USA den 11. december, har han blandt andet været på roadtrip, ligesom han også har fejret både jul og nytår i det amerikanske.

Og især julen lod til at være en meget anderledes oplevelse for Thorup, der tilbragte dagen i Venice Beach i Californien. I hvert fald savnede han én ting, der ellers kunne få ham i julestemning.

- Det store problem lige nu er, hvor jeg dog kan få fat i en flæskesteg herovre, skrev han således den 23. december om et billede, hvor han sidder på stranden i bar overkrop og med solbriller på.

Se billede af Thorups "snyde-gåtur" her: http://instagram.com/p/xU0K5fwpzL/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip