Dansk tv-stjerne snyder med sin træning

Selv om han ikke engang har været i Guds eget land i en måned, er Emil Thorup allerede begyndt at opføre sig som en ægte amerikaner.

I hvert fald har han taget amerikanernes køreglæde til sig. Faktisk så meget, at han torsdag lod en køretur i bjergene i Los Angeles erstatte en rask gåtur op ad de solbeskinnede bakker.

- Morgengåtur i bjergene. Og med gåtur mener jeg selvfølgelig, at jeg kørte i bil op, parkerede, tog et billede og kørte ned igen og spiste i solen, skriver den lyshårede tv-vært på sin Instagram-profil om et billede, der forestiller et af de californiske bjergsider, som er prydet af palmer og palæeer og badet i solskin.

Siden den karismatiske DR3-vært tog af sted til USA den 11. december, har han blandt andet været på roadtrip, ligesom han også har fejret både jul og nytår i det amerikanske.

Og især julen lod til at være en meget anderledes oplevelse for Thorup, der tilbragte dagen i Venice Beach i Californien. I hvert fald savnede han én ting, der ellers kunne få ham i julestemning.

- Det store problem lige nu er, hvor jeg dog kan få fat i en flæskesteg herovre, skrev han således den 23. december om et billede, hvor han sidder på stranden i bar overkrop og med solbriller på.

Se billede af Thorups "snyde-gåtur" her: http://instagram.com/p/xU0K5fwpzL/?modal=true

Newspaq

.

Dagens Gossip