Dansk U21-back om tysk profil: Han var god

Alexander Scholz havde en svær aften, da det danske U21-landshold i fodbold lørdag aften tabte 0-3 til Tyskland ved U21-EM.

Højrebacken spillede over for tyskernes venstre fløj, Amin Younes, der blev kåret som kampens bedste spiller i Eden Arena i Prag.

- Han var god. Han var lille og havde et lavt tyngdepunkt. Han var hurtig, og især inde i straffesparksfeltet var han svær at dække op.

- Det var egentlig okay uden for feltet, dér var han til at gå til. Men inde i feltet var det svært. Jeg vidste godt, at han er en god spiller, siger Alexander Scholz.

Danmark var bagud 0-1 ved pausen, men det gik galt tidligt i anden halvleg, hvor Tyskland scorede to gange.

- I pausen talte vi om, at vi gerne skulle holde 0-1 så længe som muligt, eller endnu bedre få udlignet. Vi skulle være tålmodige og ikke risikere for meget.

- Så fik de det frispark, som Kevin Volland hamrede ind, og så begyndte vi at satse. Så kom de foran 3-0, og så sagde vi, "nu er det nok, nu skal vi ikke lukke flere mål ind", siger Alexander Scholz.

Den manøvre lykkedes trods flere gode tyske muligheder.

Uagtet nederlaget kan Danmark selv afgøre, om holdet skal blive et af de to hold, der går videre fra gruppe A.

- Nu skal vi ovenpå. Vi skal bare - i citationstegn - vinde over Serbien, og det vil vi forsøge at gøre, siger Alexander Scholz.

Uafgjort mod Serbien tirsdag kan også vise sig at være nok, med mindre Tjekkiet samtidig besejrer Tyskland.

Tyskerne fører gruppe A med fire point, mens Danmark og Tjekkiet har tre point. Serbien er sidst med et point efter 0-4-nederlaget til Tjekkiet tidligere lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip