Dansk vampyr-stjerne skal være far

Han suger livskraft gennem kys. Teenage-vampyren Sebastian hærger Ottmansgaardens Kostskole i en ny dramaserie "Heartless", der får premiere på Kanal 5 den 28. april.

Mere idyllisk står det imidlertid til i skuespiller Sebastian Jessens eget liv. Sammen med kæresten Karin Buchardt Poulsen venter han nemlig sit første barn.

- Jeg glæder mig helt vildt meget. Det var planlagt og det hele. Men det bliver jo bare i den grad et nyt liv, siger Sebastian Jessen.

Der er mange forberedelser, der skal gøres - både praktisk og mentalt - fortæller skuespilleren, der sammen med kæresten kan tælle ned til termin 7. august.

- Vi har anskaffet os en ny lejlighed og lavet børneværelse og hele lortet. Men vi ved samtidig godt, at vi kan have alle de små praktiske ting klar, og så vælter det hele bare alligevel, når barnet kommer, siger han.

- Det kommer bare til at ændre alt i vores hverdag, forudser han.

Sebastian Jessen, der ud over forældreplanerne også har en bærende rolle i den helt nye musical "Big Bang" i kalenderen, har endnu ikke besluttet om han kommer til at tage barselsorlov med den lille ny.

- Det er jo et mærkeligt arbejdsliv, jeg har. Jeg kan have en masse fri, og så lige pludselig får jeg en masse arbejde og har ikke tid til noget som helst andet, siger han og fortsætter:

- Jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at passe sammen med at have et lille barn. Men det er lykkedes for så mange andre, så hvorfor skulle det ikke komme til at lykkes for os også, spørger han retorisk.

Newspaq

 

Dagens Gossip