Dansk VM-joker: Bruuns nye job kan løfte Team Tvis

Med meddelelsen om at Klavs Bruun Jørgensen fra den 1. juni skal være landstræner for Danmarks kvindelige håndboldlandshold, står det samtidig klart, at Team Tvis Holstebros herrehold skal have ny cheftræner fra næste sæson.

Holdets VM-spiller Michael Damgaard tror, at afgørelsen kan gavne både Klavs Bruun Jørgensen og Team Tvis Holstebro i den resterende del af sæsonen i Boxer Herreligaen.

- Jeg tror, at det måske kan være med til at løfte ham lidt og give ham lidt mere af den passion og vilje, der kan være med til at løfte hele holdet, siger Michael Damgaard.

Team Tvis Holstebro ligger i øjeblikket nummer seks i ligaen. Holdet har haft nogle udfald i den seneste tid, blandt andet da holdet satte et kæmpe forspring over styr og tabte med et mål til Aalborg Håndbold.

- Vi har været inde i en lidt hård periode. Men nu går han sit drømmejob i møde, så der må være mange sommerfugle, der flyver rundt i maven.

- Det kan være med til at give de sidste par procenter, der er så afgørende i håndbold, siger Michael Damgaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip