Dansk VM-træning foregik i højt humør

Der er god stemning i truppen hos de danske håndboldherrer, som ikke virker tynget af fredagens skuffende 24-24-resultat mod Argentina i åbningskampen ved VM i Qatar.

Humøret var højt ved lørdagens træning, og der blev lavet lidt gas og leget lidt, som der plejer ved de danske træninger.

Men der var også alvor i form af taktiske øvelser, som landstræner Gudmundur Gudmundsson styrede med hård hånd.

Gudmundsson havde taktiktavlen med helt inde på midten af banen, og islændingen dirigerede ivrigt og insisterende, så spillerne forstod taktikken.

Øvelserne vil ikke blive gengivet i detaljer efter aftale med Dansk Håndbold Forbund (DHF), da modstanderne ikke skal have en fordel.

Til gengæld kan det fortælles, at slutrundedebutanten Michael Damgaard så skarp og sulten ud til træning med flere gode mål fra distancen. Det lover godt forud for søndagens kamp.

Ligatopscoreren fik også finpudset sit rappe fodskifte sammen med Kasper Søndergaard og Casper Ulrich Mortensen.

Mikkel Hansen havde nogle missere til at starte med, men han fandt også målet, da han først havde skudt sig varm.

Søndergaard blev drillet lidt af Bo Spellerberg, da Skjern-spilleren skød forbi målet, og der var i det hele taget en afslappet og behagelig atmosfære i træningshallen i kælderen under Lusail Multipurpose Hall i Lusail, lidt uden for Doha.

Mads Mensah Larsen trænede i øvrigt med på lige fod med de øvrige VM-spillere, selv om Rhein-Neckar Löwen-spilleren kun er reserve.

Danmark møder søndag Saudi-Arabien i den anden kamp ved VM. Kampen spilles klokken 19 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip