Danske fans vil skabe hjemmebanestemning for Emmelie

18/05/2013 13:33

BNB

Nyheder
»Det er helt ekstremt at opleve opbakningen, der er til det danske bidrag i år. Alle er vilde med sangen, og de forskellige landes fans siger »vi ses næste år i København« som noget af det første, når vi taler med dem,« siger Johann Sørensen til Berlingske Nyhedsbureau.Han fortæller, at mange fans havde deres eget flag samt dannebrog med under den første semifinale, hvor Danmark gik videre.»Det er meget iøjnefaldende. Det plejer at være sådan, at man måske støtter et af sine nabolande, og sidste år havde flere danskere for eksempel det svenske flag med for at støtte vinderen Loreen. Men jeg har ikke tidligere set, at så mange forskellige nationaliteter hepper på et specifikt land, så det tegner rigtig godt for Danmark,« siger Johan Sørensen, som er sikker på, at Emmelie de Forest vil komme til at mærke, at hun er tæt på Danmark:»Emmelie kommer uden tvivl til at nyde godt af, at begivenheden foregår kun 25 kilometer fra København. Vi bliver en kæmpestor, støjende dansk delegation i Malmø i aften, og måske vil Malmø igen være tilbage på danske hænder for en kort bemærkning, når vi kender resultatet. Det håber jeg,« lyder det fra fanformanden med slet skjult optimisme.Ifølge Danmarks officielle Melodi Grand Prix fanklub har 120 købt billet til aftenens brag, og derudover har et ukendt antal danskere fået billet igennem det almindelige billetsalg.Danmarks konkurrenter er ifølge de fleste bookmakere især Azerbaijan, Ukraine, Norge, Rusland og Holland. Det Internationale Melodi Grand Prix bliver sendt direkte på DR1 klokken 21 lørdag aften.

Mest læste i dag

»Det er helt ekstremt at opleve opbakningen, der er til det danske bidrag i år. Alle er vilde med sangen, og de forskellige landes fans siger »vi ses næste år i København« som noget af det første, når vi taler med dem,« siger Johann Sørensen til Berlingske Nyhedsbureau.

Han fortæller, at mange fans havde deres eget flag samt dannebrog med under den første semifinale, hvor Danmark gik videre.

»Det er meget iøjnefaldende. Det plejer at være sådan, at man måske støtter et af sine nabolande, og sidste år havde flere danskere for eksempel det svenske flag med for at støtte vinderen Loreen. Men jeg har ikke tidligere set, at så mange forskellige nationaliteter hepper på et specifikt land, så det tegner rigtig godt for Danmark,« siger Johan Sørensen, som er sikker på, at Emmelie de Forest vil komme til at mærke, at hun er tæt på Danmark:

»Emmelie kommer uden tvivl til at nyde godt af, at begivenheden foregår kun 25 kilometer fra København. Vi bliver en kæmpestor, støjende dansk delegation i Malmø i aften, og måske vil Malmø igen være tilbage på danske hænder for en kort bemærkning, når vi kender resultatet. Det håber jeg,« lyder det fra fanformanden med slet skjult optimisme.

Ifølge Danmarks officielle Melodi Grand Prix fanklub har 120 købt billet til aftenens brag, og derudover har et ukendt antal danskere fået billet igennem det almindelige billetsalg.

Danmarks konkurrenter er ifølge de fleste bookmakere især Azerbaijan, Ukraine, Norge, Rusland og Holland. Det Internationale Melodi Grand Prix bliver sendt direkte på DR1 klokken 21 lørdag aften.