Danske håndboldherrer fejrer sejr med Pharrell-koncert

Stemningen fik et løft hos de danske håndboldherrer efter 31-28-sejren over Rusland ved VM i Qatar.

Og spillerne fik lov til at fejre sejren med en koncert efter kampen, hvor arrangørerne havde hentet Pharrell Williams til at spille i hallen for at få flere tilskuere på lægterne.

Der var da også helt proppet på tilskuerpladserne i Lusail Multipurpose Hall - lidt uden for Doha. De fleste var dog ikke til stede ved selve kampen, men kom først til koncerten.

Hans Lindberg gad heller ikke for mange spørgsmål i den såkaldte mixed zone. 200-kamp-jubilaren ville hellere ud at høre koncerten.

- Hvis I kan skynde jer at blive færdige med spørgsmålene, så kan det være, jeg kan nå det, siger Lindberg.

Fløjspilleren nåede dog at glæde sig over det videre avancement, og at han i sin kamp nummer 200 var med til at sende Danmark videre fra gruppespillet ved en slutrunde for femte år i træk.

- Der blev råbt i omklædningsrummet, fordi vi havde vundet, som der plejer, og så blev der sagt, at der var syv minutter til koncert, så vi skulle skynde os ud at snakke med jer, siger Lindberg.

- Nu er vi videre. Og så er næste fokus på Polen, tilføjer han.

Spørgsmål: Hvad synes du om sangen "Happy"?

- Den er jeg måske lidt træt af, lyder det med et smil fra Lindberg, inden han smutter ud i hallen.

Også Mikkel Hansen havde travlt med at komme af med journalisterne.

- Skynd jer lidt. Jeg skal til koncert, indleder Mikkel Hansen, inden han sætter lidt flere ord på kampen.

- Stemningen er god på holdet, vi har lige kvalificeret os til 1/8-finalen, og vi var glade for den første halvleg. Jeg ved ikke, om det var vores topniveau.

- Vi ligger måske også bare udmærket til Rusland, vi fik dækket godt op og straffet dem kontramæssigt og spillet godt i angrebet.

- Vi fik skabt hullet på grund af en god målmand, et godt forsvar og så godt angreb. Vi spillede tålmodigt, næsten på grænsen til nøl. Men vi valgte måske de rigtige beslutninger og den rigtige aflevering i dag, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip