Danske hitmagere: Giv os numse og ægte barm

Numse, bryster, øjne. Sådan lyder prioriteringslisten, når de to danske reggae-kunstnere Wafande og Kaka skal angive, hvilke kvindelige attributter de finder allermest tiltrækkende.

De to rytme-fyre, der lige nu turnéer rundt i landet med deres reggae-show Donkey Roadshow & Special Guests kan nemt blive enige om, hvilken del af kvinden, deres sultne mandeblik falder først på: Bagdelen.

- Altså, det kommer selvfølgelig an på, hvilken vinkel, du ser hende fra først, siger Kaka.

- Ja, man kan godt se én, der har en virkelig god røv, og så er hun bare ikke specielt heldig forfra, tilføjer Wafande.

"En god røv" skal ifølge de to sangere, som begge har rødder i Sydafrika, være stor, fyldig og struttende. Ifølge Kaka skal man helst kunne stille en vandflaske på en piges bagdel, uden den falder ned. Vel og mærke mens hun står op.

- Piger skal have en stor røv. Men den må også godt være velplejet. Pas på din numse, det er også en muskel, opfordrer Wafande.

Man behøver heller ikke have hverken afrikansk eller brasiliansk blod i årene for kunne optræne en god ladeport. Faktisk er de danske piger kommet rigtig godt efter det med bagdelen, mener Kaka.

- Jeg kan huske for nogle år tilbage i Danmark, der havde de unge tøser slet ikke nogen former - heller ikke dem, der var ældre end mig. Men det er som om, den her unge generation, de bare laver squats derudaf, konstaterer han tilfreds.

Men hvor træning og balleøvelser falder i god jord hos fyrene, er plastikkirurgi et absolut "no go". Ikke mindst, når det handler om de kvindelige mælkedepoter: Brysterne.

- Kunstige bryster kan godt være flotte, men det er ikke det samme som dejlige, bløde, ægte bryster, siger Wafande.

Han har i en alder af 31 år fundet sin drømmekvinde: Sangerinden Stephanie, som Wafande faldt på knæ for i april.

- Hun er dejlig. Vi svinger godt sammen og deler kærligheden til musikken. Hun er også et blandet barn, ligesom jeg selv. Og så har hun numse, en god håndfuld og grønne øjne. Hun er tæt på perfekt, siger en tydeligt betaget Wafande.

Når den otte år yngre kollega, Kaka, skal beskrive sin drømmekvinde, ligger hun også bemærkelsesværdigt tæt på Stephanie. Og dog.

- Hun skal ikke være helt ligesom Wafandes kæreste, for hende er jeg bange for, siger han.

- Ja, hun er lidt skrap. Det er godt. Det har jeg brug for nogle gange, indrømmer Wafande.

Og så var der nummer tre på listen: Øjnene.

- De er vinduet ind til sjælen, siger Wafande.

- Det er gløden i øjnene, der betyder noget. Man kan stå med den grimmeste person overhovedet, som bare har de smukkeste øjne og blive solgt til stanglakrids, siger Kaka.

Donkey Roadshow, som desuden tæller Fresh-i, Pharfar og Dean Thomson, kommer i løbet af sommeren blandt andet forbi Vordingborg og Skanderborg Festivalen.

Newspaq

 

Dagens Gossip