Danske kendisser scorede bedst som teenagere

21/07/2014 10:01

admin

Nyheder
Skrigende fans til udsolgte koncerter efterfulgt af utallige fanbreve med dybfølte kærlighedserklæringer. Selvom de danske sangere Yepha, Wafande og Emmelie De Forest måske fik nemmere ved at score, efter de blev kendte, regner de stadig teenageårenes flirteri for de noget af de bedste. Den danske rapper Yepha var kun 14 år, da han oplevede, hvad han nu tænker tilbage på som sin bedste ferieflirt. - Jeg mødte hende på Samsøfestivalen. Hun hed Signe. Vi havde de mest fantastiske 2-3 dage sammen. Jeg farvede mit hår orange, og så væltede vi ellers bare rundt og hørte musik, fortæller den nu 30-årige Yepha. Endnu yngre var den danske melodi grand prix-vinder Emmelie De Forest, da hun oplevede sin ultimative ferieflirt. - Jeg var på musikstævne i Jylland, og der var en dreng, som jeg blev sådan lidt smålun på. Han var også var lidt lun på mig. Men jeg var kun 13 år, så der skete ikke så meget. - Jeg har vist glemt, hvad han hed. Det er så lang tid siden, siger den 21-årige sangerinde. Lidt mere moden - og modig - var reggae-sangeren Wafande, da han som 17-årig fandt kærligheden på en ferie hos sin mor i Sydfrankrig. - Hun hed Caroline. "Bang", sagde det, da jeg mødte hende. Vi blev sådan lidt feriekærester. Men det holdt ikke. Hun var skør i hovedet, fortæller Wafande. Den 31-årige hitmager husker tydeligt, hvad han faldt for dengang. - Rumpetten! Hun havde sådan et brasiliansk udseende og blå-grønne øjne, kan jeg huske. Hun var ret vild. Det varede ikke så længe, men det var hyggeligt, da det startede, siger han. Wafande er i dag kærester med sangerinden Stephanie, som han forventer at få jævnligt besøg af under dette års sommerturné med "Donkey Roadshow & Special Guests". Newspaq

Mest læste i dag

Skrigende fans til udsolgte koncerter efterfulgt af utallige fanbreve med dybfølte kærlighedserklæringer.

Selvom de danske sangere Yepha, Wafande og Emmelie De Forest måske fik nemmere ved at score, efter de blev kendte, regner de stadig teenageårenes flirteri for de noget af de bedste.

Den danske rapper Yepha var kun 14 år, da han oplevede, hvad han nu tænker tilbage på som sin bedste ferieflirt.

- Jeg mødte hende på Samsøfestivalen. Hun hed Signe. Vi havde de mest fantastiske 2-3 dage sammen. Jeg farvede mit hår orange, og så væltede vi ellers bare rundt og hørte musik, fortæller den nu 30-årige Yepha.

Endnu yngre var den danske melodi grand prix-vinder Emmelie De Forest, da hun oplevede sin ultimative ferieflirt.

- Jeg var på musikstævne i Jylland, og der var en dreng, som jeg blev sådan lidt smålun på. Han var også var lidt lun på mig. Men jeg var kun 13 år, så der skete ikke så meget.

- Jeg har vist glemt, hvad han hed. Det er så lang tid siden, siger den 21-årige sangerinde.

Lidt mere moden - og modig - var reggae-sangeren Wafande, da han som 17-årig fandt kærligheden på en ferie hos sin mor i Sydfrankrig.

- Hun hed Caroline. "Bang", sagde det, da jeg mødte hende. Vi blev sådan lidt feriekærester. Men det holdt ikke. Hun var skør i hovedet, fortæller Wafande.

Den 31-årige hitmager husker tydeligt, hvad han faldt for dengang.

- Rumpetten! Hun havde sådan et brasiliansk udseende og blå-grønne øjne, kan jeg huske. Hun var ret vild. Det varede ikke så længe, men det var hyggeligt, da det startede, siger han.

Wafande er i dag kærester med sangerinden Stephanie, som han forventer at få jævnligt besøg af under dette års sommerturné med "Donkey Roadshow & Special Guests".

Newspaq