Danske Spil: Basim har gode chancer - men Sverige eller Armenien vinder

Det er nok gået de færreste forbi, at 37 lande i næste uge dyster på musik i B&W Hallerne i København. Og nu er oddssætterne hos Danske Spil også klar med masser af spil på verdens største musikkonkurrence.

- Det er en kæmpe begivenhed, vi har fået til Danmark, og vi har derfor også skruet ekstra op for spilmulighederne. Der vil løbende komme flere og flere spil til, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Her i Danmark vil vi selvfølgelig vente på, at Basim indtager scenen som sang nummer 23. Og når loftet letter, er det ikke kun, fordi han er på hjemmebane – Basim er også en af favoritterne til at vinde det internationale Melodi Grand Prix. Sangen giver odds 8, kun overgået i favoritværdighed af Armenien og Sverige.

- Basims sang skiller sig lidt ud i forhold til nogle af de andre favoritter. Mens der er knald på hans sang, er flere af storfavoritternes sange relativt stille ballader, det kan sagtens få afgørende betydning, og dertil kommer, at hjemmebanen ofte også kan kaste et par ekstra point af sig, siger Peter Emmike Rasmussen.

På Oddset kan du desuden spille på, hvem der får den bedste placering af de skandinaviske lande – her er det danske nummer også i tæt konkurrence med Sveriges Sanna Nielsen. Og så kan du sætte en musikalsk skilling på, hvem du tror, vi ender med at give 12 point, når det hele skal afgøres.

- Selvom vi har Armenien som favorit til at vinde Eurovisionen, så tror jeg stadig, vi giver 12 point til vores svenske naboer til odds 1,28. Norge kunne også godt være et bud på 12 point så dem har vi til odds 6,00 på Vinderspillet ”Danmark giver 12 point til?”, siger Peter Emmike Rasmussen.

 

Dagens Gossip