Danske Spil sætter sig på spilleautomatfirma

Spilleselskabet Danske Spil får nu fuld kontrol over selskabet Elite Gaming, der er en væsentlig aktør på markedet for gevinstgivende spilleautomater.

Danske Spil overtager en aktiepost på 50,1 procent fra Erhvervsinvest. Hidtil har de to selskaber været sammen i ejerkredsen bag Elite Gaming.

- Vi glæder os til at få Elite Gaming med som et fuldgyldigt medlem af Danske Spil-koncernen, siger H.C. Madsen, administrerende direktør for Danske Spil.

I 2011 blev Elite Gaming skabt gennem opkøb og sammenlægning af Elite Gaming og Dansk Automatspil.

I dag omsætter Elite Gaming for cirka 550 millioner kroner og skaber et overskud før skat og afskrivninger på 80 millioner kroner årligt.

- Vi er tilfredse med den udvikling Elite Gaming har været igennem - fra en lille regional virksomhed med en indtjening på otte millioner kroner til en virksomhed med en indtjening på 80 millioner kroner, siger Thomas Marstrand, managing partner i Erhvervsinvest.

- Vi er glade for og stolte over, at vores partner Danske Spil har ønsket at erhverve og få udbyttet af hele virksomheden, tilføjer han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip