Danske stjerner begræder Williams' død

Filmverdenen har mistet en af sine allerstørste stjerner, da den Oscarvindende og folkekære skuespiller Robin Williams tidligere i dag blev fundet død.

Det er strømmet ind med smertelige kondolencer og hyldester fra Hollywood-kolleger, og også danske stjerner begræder det pludselige tab af Robin Williams.

"RIP smukke legendariske komiker," skriver Williams' komikerkollega Geo på Twitter, mens sangerinden Ida Corr takker Williams for alle de magiske øjeblikke, han har skabt på filmlærredet.

"Vær rar over for andre mennesker, du ved aldrig, hvordan de har det indeni," skriver sangeren Bryan Rice på Instagram med henvisning til pressemeddelelsen fra Williams' repræsentanter, der fortæller, at "Good Will Hunting"-Oscarvinderen længe har kæmpet mod en depression.

"Du var med i en af mine yndlingsfilm. Nu er du selv blevet en del af "Døde Poeters Klub," skriver rapperen Per Vers med henvisning til den udødelige Williams-filmklassiker af samme navn. Den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, vil mindes Williams i aften med at se netop "Døde Poeters Klub."

Også skuespillerne Pilou Asbæk og Cyron Melville og musikerne Oh Land og Nikolaj Steen har skrevet nogle af de mange kondolencer, der er strømmet ind til afdøde Williams.

Williams blev fundet død i sit hjem i Californien. Politiet skriver i en erklæring, at retsmedicinere formoder, at dødsfaldet skyldes selvmord ved kvælning. Den 63-årige skuespiller bag filmklassikere som "Good Will Hunting" og "Mrs. Doubtfire" efterlader sig kone og tre børn.

Newspaq

 

Dagens Gossip