Danske stjerner hygger med Ronaldo

Lørdag aften i Dubai havde de to danskere Remee og Frederik Fetterlein en aften, som de nok sjældent glemmer.

Her spiste de nemlig middag med ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller, den verdenskendte Cristiano Ronaldo.

- Dejlig middag i godt selskab, skriver den tidligere professionelle tennisspiller Fetterlein på sin Instagram-profil, hvor han storsmilende står med hånden om Ronaldo, mens musikproduceren Remee står ved siden af med et lige så stort smil.

Og efter alt at dømme nøjedes de to danske stjerner ikke med at spise middag med Real Madrids verdenskendte angriber. I hvert fald havde Remee en ordentlig gang tømmermænd søndag morgen.

- Det var sgu hyggeligt, men jeg har lidt tømmermænd nu, skriver han således om et Instagram-billede, hvor han står sammen med sin modelkæreste Mathilde Gøhler. På dette billede er smilet fra før dog falmet en smule.

Ligesom de to danske kendisser bruger Cristiano Ronaldo disse dage efter jul i den arabiske ørkenstat for at slappe af, inden han i 2015 igen tørner ud for Real Madrid på hjemmebanen Santiago Bernabéu.

Se det stjernespækkede møde mellem de to danskere og verdens bedste fodboldspiller her: http://instagram.com/p/xH3dPPR6jP/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip