Danske stjerner valfarter til ferieparadis

Skrevet af admin

19/01/2015
Mens regnen og kulden rusker herhjemme i Danmark, sidder en lang række af landets stjerner med sand mellem tæerne og sol i ansigtet.Og det er ikke hvor som helst, de danske kendisser vælger at holde ferie. På Instagram deler de således ivrigt billeder af en række eksotiske destinationer. En af dem er sangeren Bryan Rice. Den 36-årige popstjerne har således tilbragt sin mandag i skyggen ved poolkanten på Bali. Det fremgår af et billede, han har delt på Instagram.- Bryan elsker mandage, skriver Bryan Rice lidt drillende til billedet.Heller ikke sangerinden Medinas humør er blevet påvirket af, at det er mandag."Kun for mig"-hitmageren nyder nemlig fortsat livet på Maldiverne med sin modelkæreste Mikkel Gregers Jensen.- Godmorgen, skriver Medina ud for sit billede mandag morgen, hvor hun topløs sidder med en drink og nyder solen og palmestranden.Drinks bliver det også til for DR-stjernen Esben Bjerre, der er taget på ferie med familien. Monte Carlo-værten har mandag delt et billede, hvor han og kæresten Sisse Sejr-Nørgaard slubrer en masse farvestrålende drinks i sig. -Hvis, og kun hvis, der findes en himmel, så er den her. I Duffys love shack, skriver Esben Bjerre om Instagram-billedet fra øen St. Thomas, der ligger i det Caribiske Hav.Singer-songwriteren Mads Langer har også skiftet det grå januarvejr ud med varmere himmelstrøg. På Instagram deler han således et billede, der afslører, at han er på bar i Dubai.Se barbesøget her: http://instagram.com/p/yAf7BNAo8R/?modal=trueSe Medina i strandkanten her: http://instagram.com/p/yBuWqvS7AG/?modal=true.Se Esben Bjerres drinksfest her: http://instagram.com/p/yBbw4YLp2o/?modal=trueOg Bryan Rice' Bali-paradis her: instagram.com/p/yBTBITIEi5/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Mens regnen og kulden rusker herhjemme i Danmark, sidder en lang række af landets stjerner med sand mellem tæerne og sol i ansigtet.

Og det er ikke hvor som helst, de danske kendisser vælger at holde ferie. På Instagram deler de således ivrigt billeder af en række eksotiske destinationer.

En af dem er sangeren Bryan Rice. Den 36-årige popstjerne har således tilbragt sin mandag i skyggen ved poolkanten på Bali. Det fremgår af et billede, han har delt på Instagram.

- Bryan elsker mandage, skriver Bryan Rice lidt drillende til billedet.

Heller ikke sangerinden Medinas humør er blevet påvirket af, at det er mandag.

"Kun for mig"-hitmageren nyder nemlig fortsat livet på Maldiverne med sin modelkæreste Mikkel Gregers Jensen.

- Godmorgen, skriver Medina ud for sit billede mandag morgen, hvor hun topløs sidder med en drink og nyder solen og palmestranden.

Drinks bliver det også til for DR-stjernen Esben Bjerre, der er taget på ferie med familien. Monte Carlo-værten har mandag delt et billede, hvor han og kæresten Sisse Sejr-Nørgaard slubrer en masse farvestrålende drinks i sig.

-Hvis, og kun hvis, der findes en himmel, så er den her. I Duffys love shack, skriver Esben Bjerre om Instagram-billedet fra øen St. Thomas, der ligger i det Caribiske Hav.

Singer-songwriteren Mads Langer har også skiftet det grå januarvejr ud med varmere himmelstrøg. På Instagram deler han således et billede, der afslører, at han er på bar i Dubai.

Se barbesøget her: http://instagram.com/p/yAf7BNAo8R/?modal=true

Se Medina i strandkanten her: http://instagram.com/p/yBuWqvS7AG/?modal=true.

Se Esben Bjerres drinksfest her: http://instagram.com/p/yBbw4YLp2o/?modal=true

Og Bryan Rice' Bali-paradis her: instagram.com/p/yBTBITIEi5/?modal=true

Newspaq