Danske VM-målmænd: Vi skulle have snuppet noget mere

Tysklands skytter var svære at hamle op med for de danske målmænd, som ikke kunne forhindre, at Danmark tirsdag aften spillede uafgjort for anden gang ved håndbold-VM i Qatar.

Niklas Landin reddede syv forsøg ud af 27, mens Jannick Green snuppede fire ud af 14. Det gav en redningsprocent på 26 og 29, og det var de to VM-keepere ikke tilfredse med.

De ville gerne have taget flere forsøg, fordi bare lidt flere redninger formentlig kunne have ændret 30-30-resultatet til dansk sejr.

- Jeg havde måske ikke så mange redninger, og det er jo også en af grundene til, at vi ikke fik slået et hul til tyskerne. Der er mange ting at forbedre, og jeg håber, at de sidste to gruppekampe vil vise det, siger Landin.

- Jeg ville gerne have taget nogle flere af tyskernes skud, men sådan er det. Jeg synes, at Steffen Weinhold gjorde mest ondt på os, siger Landin om den tyske topscorer med otte mål.

I slutningen af anden halvleg, hvor Danmark var bagud, kom Jannick Green på banen, og han var glad for, at Danmark fik indhentet en tysk 27-24-føring.

- Det var utroligt intenst og nervepirrende. Det var trods alt et vigtigt point, vi endte med at få.

- Vi fik ikke spillet til at flyde hverken defensivt eller offensivt. Sammenhængende blev det aldrig, erkender Green.

- Jeg kom ind og fik lov til at spille. Jeg ville godt have gjort det bedre, men det var selvfølgelig lidt bittert, at vi ikke lige fik hevet begge point med hjem, siger han.

Magdeburg-keeperen remser bittert nogle tyske scoringer op, hvor han godt ville have ageret stopklods.

- Der var et forsøg fra højrefløjen, jeg gerne ville have taget. Og den første, Weinhold scorer på mig, den er jeg også lidt træt af, jeg ikke fik taget, siger Green.

Torsdag skal Danmark møde Rusland, og danskerne jagter stadig den bedst mulige placering i gruppe D.

- Holdene slår hinanden på kryds og tværs i denne pulje. Vi vidste godt, at det var en stærk pulje, vi skulle deltage i. Jeg vil ikke sige, at førstepladsen røg, men vi kan ikke afgøre det selv længere.

- Vi skal spille bedre og lidt mere sammenhængende, og vi skal lukke mere af i forsvaret, så vi kan få mere gavn af vores kontrafase. Men der mangler stadig lidt.

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle være i stand til det. Vi har vist det i tidligere kampe, men vi har ikke fundet rytmen. Vores potentiale er til mere end at spille uafgjort mod Tyskland, mener Green.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip