Dansker arbejder sammen med verdenskendt dj

Efter tre år i Los Angeles er han endelig ved at slå igennem på musikkens helt store scene.

Det står klart, efter at den danske dj og producer Morten Breum, der går under kunstnernavnet Morten, har fået til opgave at lave et remix af den verdensberømte David Guettas nummer "What I Did For Love", som han har lavet sammen med sangerinden Emeli Sande.

- Vi sparrede, udvekslede idéer og sendte tracket frem og tilbage mellem hinanden. Et stykke inde i processen sendte han mig vokalen med Emeli Sandé fra sin single "What I Did For Love', og vi fik lavet et remix, som jeg glæder mig helt vildt til, I skal høre, fortæller den 32-årige dj.

De to elektroniske superstjerner mødte hinanden på festivalen Tomorrowland i 2013, og siden har de spillet til flere af de samme festivaler.

Og for nylig inviterede Guetta så den tatoverede dansker til Las Vegas, hvor Breum havde medbragt en skitse af det nye remix til den verdenskendte dance-producer. Og han var helt vild med danskerens arbejde.

- Jeg havde taget en skitse med til en ny sang, som jeg spillede for ham, og han var forelsket i samme øjeblik, droppet faldt, siger danskeren.

På trods af sin amerikanske bopæl kan Morten opleves i Danmark i weekenden, hvor han fredag spiller i Køge og lørdag i Aabenraa.

Og den 28. februar spiller han op til dans i både Aarhus og København, når han optræder på henholdsvis spillestedet Train i Aarhus og natklubben Maze i hovedstaden.

Hør Mortens remix lige her: http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a623457/premiere-david-guetta-eme...

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip