Dansker fører seksdagesløb inden sidste dag

De danske cykelryttere fortsætter med at dominere seksdagesløbet i Bremen.

Jesper Mørkøv, som er lillebror til Tinkoff-Saxo-rytteren Michael Mørkøv, fører seksdagesløbet sammen med sin franske makker Morgan Kneisky. Parret har fem point mere end duoen med Leif Lampater og Win Stroetinga.

Alex Rasmussen og hans makker Marcel Kalz er på tredjepladsen, men har tabt en omgang i forhold til de to forreste par. Den omgang vil det dansk-tyske par sikre sig tidligt på finaleaftenen, når parret vinder tre point.

De har nemlig feltets højeste pointtal, 297, og det er en del af seksdagesreglerne, at parrene får en bonusomgang, hver gang de runder 100 point.

Den omgang vil bringe Rasmussen og Kalz i spidsen for seksdagesløbet.

Marc Hester, som også har blandet sig i topstriden med sin makker Christian Grasmann, måtte til gengæld neutraliseres på grund af sygdom mandag aften. Det skriver arrangørerne på sin hjemmeside.

Marc Hester fik problemer med astma, og parret tabte to omgange i en relativt ufarlig jagt. Dermed er Hester uden chance for podiepladserne i Bremen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip