Dansker fører seksdagesløbet i Ballerup

Den danske cykelrytter Marc Hester fører seksdagesløbet i Ballerup med sin belgiske makker Jasper De Buyst efter torsdagens jagter.

Seksdagesløbet begyndte torsdag aften, og Marc Hester og belgieren er på omgangshøjde med det tyske par Leif Lampater og Robert Kalz, mens par nummer syv i dannebrogstrøjerne, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er nummer tre, en omgang efter.

Yderligere to par, blandt dem Michael Mørkøvs lillebror Jesper Mørkøv med schweizeren Christian Grasmann, er på omgangshøjde med par nummer syv, mens alle andre par er kørt mindst seks omgange bagud efter en hård åbningsjagt over 75 minutter.

Marc Hester vandt seksdagesløbet i 2012 med belgieren Iljo Keisse. Med den kun 21-årige Jasper De Buyst har han fået en makker, som også kan være med til at bringe ham til sejr.

Belgieren, som er holdkammerat med Lars Bak på landevejsholdet Lotto-Soudal, så i den lange åbningsjagt ud til at være feltets måske stærkeste rytter, og Marc Hester kørte også stærkt.

Hester/De Buyst og tyskerne Lampater/Kalz har også allerede skilt sig ud på point. Mens Hester og hans makker har 56 point, har tyskerne 54. Alex Rasmussen og Michael Mørkøv scorer som regel mange point, men par nummer syv høstede kun 38 point på førstedagen.

Seksdagesløbet slutter sent tirsdag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip