Danskere scorer point i klare NHL-sejre

17/01/2015

De danske ishockeyprofiler Frans Nielsen og Jannik Hansen blev begge noteret for point, da deres respektive klubber sejrede i NHL-ligaen.

Begge lagde op til scoringer i deres klubbers klare sejre.

På hjemmebane måtte New York Islanders dog i gennem en hård kamp, inden sejren på 6-3 var sikret mod Pittsburgh Penguins.

Udeholdet førte 2-0 i første periode, men Frans Nielsen stod for en assist, da Islanders udlignede til 2-2 midt i anden periode.

Pittsburgh kom foran 3-2, men fire scoringer inden for kampens sidste 14 minutter sikrede Islanders en på papiret klar sejr. Kyle Okposo var Islanders' helt store profil med fire scoringer.

Nemmere gik det for Jannik Hansens Vancouver Canucks, der ude vandt 3-0 over Carolina Hurricanes.

Alle mål faldt i anden periode. Ved det andet stod danske Hansen for en assist.

Også Frederik Andersens klub, Anaheim Ducks, vandt komfortabelt med 5-1 hjemme over New Jersey Devils.

Den danske målmand fik dog ikke spilletid i kampen.