Danskerklub fyrer træner før Esbjerg-møde

De forsvarende svenske mestre har haft en skidt sæson. Klubben, der har danske Kevin Stuhr Ellegaard og Mikkel Beckmann på lønningslisten, er placeret på en skuffende sjetteplads i Allsvenskan med fire kampe tilbage.

Det fik mandag klubben til at fyre cheftræner Jörgen Lennartsson.

- Det her er noget, vi gør, for at forberede os på store, nye udfordringer i 2014, siger klubbens formand, Bosse Johansson til Elfsborgs hjemmeside.

På den korte bane står brandvarme Esbjerg på listen over kommende udfordringer. Vestjyderne er i gruppe med Elfsborg i Europa Leagues gruppe C. Svenskerne kom med i turneringen på bekostning af kriseramte FC Nordsjælland. Den 24. oktober tørner klubberne sammen i Sverige.

Her bliver det med den tidligere svenske landsholdsspiller Klas Ingesson som træner for Elfsborg. Han bytter sin hidtidige rolle som ungdomstræner ud med titlen som cheftræner. Men kun for en stund.

- Jeg havde slet ikke tænkt i de her baner, men da klubben ville finde en intern løsning, blev det aktuelt. Det er ikke tale om en længere løsning. Det handler bare om resten af sæsonen, siger Klas Ingesson til svt.se.

Den nye træner står første gang i spidsen for Elfsborg, når klubben d. 6. oktober møder Syrianska.

 

 

Dagens Gossip