Danskerne er mobile derhjemme

En ny måling, som analysebureauet Cint har foretaget for søgevirksomheden Eniro, viser, at 65 procent af danske smartphone-ejere angiver hjemmet som det sted, hvor de oftest benytter sig af den smarte telefons muligheder.

29 procent surfer fortrinsvist løs i den offentlige trafik, mens 13 procent først og fremmest bruger smartphonen til at fordrive tiden i køer.

»De mobile platforme er udviklet, så vi kan være online alle steder, men danskerne foretrækker i stigende grad at surfe fra de mobile enheder frem for på traditionelle computere, også når de er hjemme,« siger administrerende direktør Stefan Kercza fra Eniro Danmark i en pressemeddelelse.

»Vi er blevet vænnet til med det samme at kunne finde det, vi søger, om det er så er fakta fra Wikipedia eller den nærmeste lokale forhandler af cykellygter eller grillkul. Det er bare mere behageligt at flade ud i sofaen end at sidde i en stiv kontorstol, når man går på nettet,« konstaterer han.

Ifølge direktøren sender undersøgelsens resultat et klart signal til forretningsdrivende, der bruger nettet til at sælge deres varer.

»Hvis man ikke tilpasser sin hjemmeside til mobile platforme og i det hele taget tænker søgbarhed og synlighed på de mobile kanaler ind i sin markedsføring, kan man hurtigt blive efterladt på perronen, mens toget buldrer forbi,« siger Stefan Kercza.

 

Dagens Gossip